Semesterhus har blivit allt populärare och det är inte bara strand och palmer som lockar. Frankrike är också ett väldigt populärt land för svenskar som vill köpa hus. Det är inte bara baguetter och Paris som finns i Frankrike. Klimatet varierar otroligt mycket beroende på var du befinner dig i landet.

Paris är oftast den stad som de flesta tänker på när det pratas om Frankrike. Funderar du på att köpa hus i Frankrike kan det vara bra att tänka ut vad du gillar. Det finns till exempel fantastiska vingårdar på den franska landsbygden och vill du ha en mer tropisk känsla bjuder den franska Rivieran på detta.

Små knep som kan genera pengar

Det finns många sätt att spara för att ha råd att köpa hus i Frankrike. Här är det bra att tänka på att även små knep i slutändan kan leda till en stor sparsumma. Du kan till exempel sälja smycken och kläder som du inte använder. Det kan genera en extra inkomst som du senare kan använda för att köpa hus i Frankrike. Många väljer också att belåna sitt hus eller lägenhet i Sverige. Det är alltid viktigt att ha ett eget sparande när du ansöker om lån. När du väl har ditt hus i Frankrike kan du också hyra ut bostaden när du inte själv är där.

Leave a Reply