Drömmer du om att resa jorden runt, segla i Medelhavet eller tågluffa i Europa? Oavsett destination så kostar det pengar att resa. Att spara pengar till drömresan kan vara lättare sagt än gjort, men med några smarta tips kan du snabbare få ihop summan som behövs för att kasta sig ut på ditt livs äventyr.

Sälj diamanter och smycken

Har du gamla smycken med diamanter som ligger hemma i byrålådan och samlar damm? Många har smycken som de sällan använder. Då kan det vara en bättre idé att sälja dem och istället skapa reseminnen för livet. Det är framför allt värt att sälja guldsmycken och diamantsmycken. Diamantbrev är det smidigaste sättet att sälja diamanter snabbt och säkert. Allt du behöver göra är att beställa ett kostnadsfritt diamantbrev via deras hemsida eller kundservice. Brevet skickas hem till dig redan samma dag. I brevet hittar du tydliga instruktioner samt ett förbetalt returkuvert. Returkuvertet är försäkrat så du behöver inte oroa dig för att du kommer förlora dina diamantsmycken. I brevet kan du skicka lösa diamanter såväl som guldsmycken med diamanter i. Samma dag som Diamantbrev tar emot brevet med dina smycken gör de en värdering. Via sms får du prisinformation och du väljer därefter om du vill godkänna beloppet. Vid godkännande överförs pengarna direkt, vilket innebär att du har pengarna på ditt konto inom ett dygn. Över 10 000 kunder har använt företaget Diamantbrev för att sälja smycken, vilket gör det till ett pålitligt bolag.

Sälj kläder och prylar

När det gäller värdefulla saker som diamantsmycken är det bäst att överlåta försäljningen till ett proffs. När det gäller försäljning av kläder och prylar kan du dock sköta försäljningen själv. Lägg upp annonser på Blocket, Facebook och liknande sidor. Alla har saker hemma som ligger och skräpar. Varför inte tjäna en slant på saker som du inte använder? Det är roligare att åka på en resa för pengarna.