Drömmer du om att resa jorden runt eller att flytta utomlands? Om du ska göra en längre resa och behöver säga upp ditt boende i Sverige kan du hyra ett förråd. Då är dina saker säkert förvarande till en billig penning, medan du är fri att göra vad du vill.

Hyr ett förråd

Våra saker kan lätt binda oss. Du skulle vilja göra något nytt och annorlunda i livet, men vågar inte släppa loss. Tanken på att sälja soffan eller skidutrustningen som du investerat i känns jobbigt. Så du stannar hemma och drömmer om att bo utomlands ett tag eller att göra en jorden runt-resa. Men det finns en enkel och billig lösning som hjälper dig att både äta kakan och ha den kvar: hyr ett förråd för dina saker. Om du paketerar rätt kan du få in jättemånga saker i ett mindre förråd på 14 kvadratmeter. När du hyr förråd är det viktigt att du både hittar ett billigt, säkert och lättåtkomligt förråd. Du vill bara kunna köra fram med bilen, öppna förrådsdörrarna till ditt förråd och bära in prylarna. Inte behöva gå i trappor och i långa korridorer. Hos Prinsens Lager har du ett eget förråd som du når med bilen. Du väljer mellan varm- och kallförråd beroende på ditt behov. Gå in på Prinsens Lager för att hyra förråd i Mölndal, så kan du sedan bege dig ut på äventyr. Prinsens Lager erbjuder förråd på flera platser i Sverige som Stockholm, Malmö, Kristinehamn och Uppsala.

Resa under en längre tid

Intresset och möjligheten att resa som livsstil har ökat markant de sista tio åren. Det finns många människor som på olika sätt lever på resande fot, som digitala nomader, personer som bor och reser i sin husbil och de som väljer att göra en lång resa på över ett år. För att lyckas måste du börja spara pengar, planera både ditt liv och din resa samt gärna bli skuldfri. Det är också smart att leta efter jobb online, som att driva en blogg, ha en Youtubekanal eller vara någon slags konsult. Då kan du tjäna pengar samtidigt som du reser.